De viertrapsraket van satan.

De viertrapsraket van satan.

`Ongeveer een maand geleden` kwam er een gedachtenpatroon bij mij binnen met een bijbehorende beeld van een 4-traps raket. Onmiddellijk was daarbij de gedachte dat deze viertrapsraket van satan was.
Deze raket is al decennia geleden afgeschoten met als doel om de identiteit van de mens te vernietigen.

Ik vroeg God: “is deze gedachte van U?”
Ik ervaarde wel een stille bevestiging dat, dat zo was.

Dus ik probeerde mij voor te stellen wat elke getrapte raket zou voorstellen. Daarbij kreeg ik de volgende vier gedachten.

1- De eerste raket is de evolutieleer.
De consequente van deze leer is dat God geen schepper is en dat wij het product zijn van een doelloos ongestuurd proces, waarbij wij van de apen afstammen en dus niet gemaakt zijn naar Zijn beeld en gelijkenis. Sinds de ontdekking van het DNA is gebleken dat de evolutieleer sciencefiction is omdat het DNA massa`s informatie bevat en informatie is immaterieel, bevat geen massa en informatie en kan ook niet evolueren. Informatie heeft wel een drager nodig. En dat is ons DNA.
Ook de volgende link laat zien hoe geniaal God is bij de finetuning van het universum.

2- De tweede raket is abortus en euthanasie.
Het resultaat is dat het menselijk leven als beelddrager van God achteloos mag worden weggevaagd. Dus ook hier wordt de identiteit van de mens vernietigd.

3- De derde raket van satan is de LHGBT- beweging.
Deze beweging is een frontale aanval op de vernietiging van de identiteit van de mens, zoals beschreven staat in Genesis. Man en vrouw schiep Hij hen.
Het doel van deze beweging is dus ook de vernietiging van de identiteit van de mens.
Het toppunt van dwaasheid is het begrip `genderfluïde` ( De ene dag voel je je een jongen en de andere dag voel je je een meisje.
Het feit dat deze agenda al in de kinderjaren in het onderwijs word gepromoot is het bewijs van de duivelse agenda hierachter. Deze gedachte moet en zal worden gepromoot.
Van doorslag gevend belang daarbij is dat het Bijbelse beeld van een huwelijk van man en vrouw als achterhaald en discriminerend moet worden beschouwd.

4- De laatste raket is het transhumanisme.
Hierbij is de mens een verlengstuk van de techniek en kan met elektronica worden geïntegreerd.
Ook genetische modificatie van het DNA van de mens pas in deze categorie.
Immers het genetisch materiaal van de mens kan met knip- en plak techniek van de CRISPER-CAS technologie worden gemodificeerd onder het mom dat we niet hoeven te wachten op het miljoenen jaren durende evolutieproces d.m.v. mutaties.
Maar dat het evolutie proces nu zeer sterk kan worden versneld. Ook deze gedachte is weer gefundeerd op de sciencefiction van de evolutieleer.
Wanneer God niet zou ingrijpen dan is dit de definitieve vernietiging van de identiteit van de mens.
Ook de techniek van de elektronische identificatie van de mans m.b.v. palissades die je op de huid kan aanbrengen is al aanwezig, zodat de weg naar de implementatie van het teken van het beest slechts een kwestie van korte tijd is.

Belangrijke voorwaarde voor deze implementatie is de opname van de Gemeente van Jezus Christus, zodat de wetteloze zich kan openbaren.
Zie daartoe de link van DR Andy Woods.

Tekst: Bert Boersma.
Met toestemming overgenomen en geplaatst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *