Evangeliseren in Middelburg 20-03-2022

Straatevangelisatie in Middelburg. Zo 20 Maart 2022

Vanmiddag 14.00u verzamelen. Na samen wat gedronken te hebben en gebeden, in groepjes van 2 personen de stad Middelburg in.
We spraken verschillende mensen, mensen die bij het woord Jezus, vol afschuw hun hoofd wegdraaiden en demonstratief wegliepen.

Maar ook een skater, die ons vertelde een relatie met Jezus te hebben. Een fijn gesprek volgde.
We mochten voor deze jonge man bidden dat hij door God gebruikt mocht worden in Zijn koninkrijk.

We spraken een stel dat Engels sprak, en gaf aan in engelen te geloven. Zo goed als het ons af ging mochten we vertellen dat Jezus de enige weg naar de Vader is.

Ook spraken we een oudere man die meteen het gesprek bracht op de gebeurtenissen in de Oekraïne. Daar konden we wel wat mee. We vroegen of deze man geloofde dat het Gods Wil was dat ook Poetin tot geloof in Hem zou komen.
Ja dat geloofde Hij wel maar twijfelde of dat ook werkelijk zou gebeuren. We mochten hem vertellen dat we zeker voor Poetin mogen bidden. Toen sprak deze man zijn zorg uit over een eventuele nucleaire oorlog. We vroegen deze man, stel de bom valt op Nederland, zou u dan zeker weten dat u Bij Uw hemelse Vader ben. De man antwoorde: Dat hopen we dan maar. Het gesprek ging over de zekerheid van het geloof, de zekerheid van het behouden zijn in en door het geloof in Heere Jezus Christus. Maar dit kwam te dichtbij en de man gaf aan verder te willen wandelen.

Ons laatste gesprek was met een oudere vrouw die aangaf ook in Jezus te geloven.
We mochten bidden voor haar kleinkinderen en gezondheid uitspreken over haar knie die aan het verslechteren was. Ze kon niet testen omdat ze nu geen pijn had, maar we hebben ook uitgesproken dat een operatie niet nodig zou zijn. We vertrouwen erop dat God deze vrouw straks verbaasd doet staan.

Het is zo goed om met broeders en zussen het evangelie te delen en op zieken de handen te leggen, om zo Gods Koninkrijk zichtbaar te maken en mensen bij Jezus te brengen en Jezus bij de mensen.

Vandaag zijn er twee knieën genezen, die na het testen pijnvrij waren, en één schouderblad.

Jezus leeft! En dat evangelie van redding en genezing mogen we uitdelen. We hebben het om niets ontvangen en mogen het uitdelen om niet!

Wil je het zelf zien, en strek je je uit om Jezus bij de mensen te brengen en mensen bij Jezus of wil je zelf praten, heb je herstel van je lichaam nodig? Stuur een email via deze website.

Er is ALTIJD tijd en plek om mensen en misschien jouw wel, te discipelen!
Mag Jezus jouw gebruiken om Zijn liefde en kracht te delen met de mensen om je heen?

De enige waarheid = Jezus heeft jou vrijgemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *