Paranormale beurs te Goes. 5 en 6 Mei – 2018.

Jezus leeft! Ook op de paranormale beurs in Goes.

De dag begint vol zonneschijn en dat doet mij denken aan De Zon van de Gerechtigheid… Jezus!

Tijdens het bidden voor de beurs met mijn gezin, vroeg ik Pappa om een teken en zei: ”Vader wilt U vandaag een medium naar onze tafel sturen, zodat mijn twee zonen weten dat U ook op de beurs aanwezig bent in en door ons, en dat U onze gebeden hoort en verhoort.”

Na mijn broeder opgehaald te hebben, raken we snel in gesprek door elkaar onze getuigenissen te vertellen van de afgelopen tijd.
Na dat we de auto bij de beurs geparkeerd hebben, gaan we samen in gebed, we bidden ook voor de mediums en de bezoekers. We sluiten af door Satan te vertellen dat hij een verslagen vijand is, dat zijn kop vermorzeld is door Jezus en hij machteloos toe zal kijken hoe Jezus Zijn liefde gaat laten zien.

We worden onze plaats gewezen en tuigen het tafeltje, en zetten de banner neer, En klaar zijn we ervoor, dus tijd voor bakje koffie.

Ondertussen hebben we kennis gemaakt met een broeder die vandaag zal bidden, broeder Wim.

De eerste mensen waar we een gesprek mee hebben zijn twee dames. De ene dame heeft haar rug overbelast en heeft pijn in haar onderrug. We stellen haar gerust en spreken een kort gebed uit en sturen de pijn weg. Ze beweegt haar rug en bevestigd dat de pijn daadwerkelijk helemaal weg is.
Na wat gepraat, vraagt ze: ”kan Jezus ook autisme genezen?“
Ja dat kan hij ook! Ze verteld dat autisme bij haar hoort. We zijn eerlijk met haar en zegen haar dat als ze vindt dat autisme bij haar hoort, ze dat moet accepteren en er mee verder moet leven, het is natuurlijk niet verplicht om voor je te laten bidden!
Dus vroegen we haar:” hoor autisme bij jou en accepteer je het om er mee verder te leven?”
Nee! Zei ze, ik wil er toch wel heel graag van af! We hebben opnieuw met haar gebeden en de autisme weggestuurd.
We mochten deze vrouwen het evangelie uitleggen en de liefde van Jezus delen.

Toen een verrassing! Mijn zus liep langs en die spraken we aan. Hey zus! Jij ook hier?
Ze was zo verbaasd en vroeg: ”Nicky, Jij op de beurs?” Ja, ik op de beurs, zei ik lachend,
en wees op de banner. O, zegt ze dan wil ik dat je voor me bid! Ik wil van als die negatieve energie af in mijn lichaam! Dus ging ze op de stoel zitten. We hebben de energie weggestuurd in Jezus Naam. En rust over haar uitgebeden. Ze bevestigde dat ze na het gebed enorm opgelucht was. Ik `moest` met haar een bakje koffie drinken en hadden een goed gesprek. We liepen terug de hal binnen en ze wilde dat ik nog voor haar oren zou bidden, haar ene oor zat dicht en wilde maar niet open daardoor hoorde ze ook minder. Na een kort gebed en het oor beval om open te gaan en het gehoor terug te komen, was ze blij en dankbaar en lachte ze van oor tot oor! Haar oor was vrij!

Tijden het koffie drinken met mijn zus, mocht William bidden met een man die last had van artrose.
Hij vroeg wat het pijncijfer was wat die man aan zijn artrose toekende. Dat was een 8 a 9.
Na een kort gebed vroeg William en nu? Het cijfer was gedaald naar een 2 a 3. Oke!
Dus nog een keer de artrose aangesproken, de man zei verrast dank je wel, en vervolgde zijn weg.

Toen liepen er een man en vrouw voorbij en ik vroeg aan de vrouw: ”zou u het niet leuk vinden om een mooie bloem uit te kiezen?” Ze moesten lachen om mijn verkeerde zinsopbouw. 
Ze zei: ”ik vind het juist WEL leuk om een bloem uit te mogen kiezen.”

We raakten aan de praat, en er volgde een open en eerlijk gesprek. Ook gaf de vrouw aan een spanning in haar buik te hebben. We vertelde deze mensen van Jezus en hebben we met deze vrouw gebeden. Ik pakte mijn vrijmoedigheid en vroeg aan de vrouw, hier moet u niet te snel antwoord op geven, denk er serieus over na, maar zou u die Jezus willen kennen en hem willen volgen? Nou, deze vrouw sprong bijna op uit de stoel en zei Ja, natuurlijk!
Toen hebben we deze vrouw aan de voeten van Jezus gebracht, en zijn haar voor gegaan in gebed, wat ze vanuit haar hart heeft na gebeden. We mochten haar vertellen, je zonden zijn vergeven en je mag en kind van je hemelse vader zijn. Halleluja!
Ze vroeg aan haar ma, wil jij ook op de stoel gaan zitten? Ik zit hier zo lekker dat ik hier wel zou willen blijven zitten!
Deze man kwam ook op de stoel zitten en hebben met deze man gebeden. Wij vroegen of deze man vergeving nodig had of vergeving moest geven, omdat dat op ons hart lag. Dit bleek inderdaad het geval. Ook deze man heeft Jezus aangenomen, en heeft vergeven en heeft zelf ook vergeving ontvangen! Ook hij mag een kind zijn van Zijn hemelse Vader! Zo mooi om mensen aan het hart van de Vader te brengen! Dank u wel, Heere Jezus!
Uit dankbaarheid wilde ze ons bemoedigen met geldelijke gave, maar dit hebben wij resoluut afgeslagen. We vertelde dat alles al betaald is door het volbrachte werk van Jezus!
En dat Jezus zelf ons altijd voorziet in alles wat we nodig hebben!

Toen kwam er een vrouw naar onze stand gelopen, een medium! Ze vroeg: ”Hoe genezen jullie? Een beetje acradabra en…boem?” Nee, hoor. Wij delen de liefde van Jezus Christus uit, wij spreken genezing uit in en door Zijn Naam! Wij genezen niet zelf, het is Zijn kracht door ons heen. Wij leggen zieken de handen op en dat is alles.
We raakten aan de praat en deze vrouw vertrouwde ons een heel verdrietig verleden toe.
En een heel verdrietig heden. Ze kon niet begrijpen dat God niet ingreep en mensen die andere mensen pijn doen, niet straft.
Toen mochten we vertellen dat de genade en liefde van Jezus Christus verschenen is aan ALLE mensen. Ook aan de mensen die andere mensen pijn doen. En dat er ook voor die mensen genade is door het geloof in Jezus Christus. Nee, God houd niet van de daden die ze doen, daar huilt hij over, maar de straf op die daden was op de Heere Jezus! Jezus heeft die straf gedragen! En dan kan God niet nog een keer straffen, dat zou onrechtvaardig zijn! Maar als deze mensen Jezus Christus alsnog afwijzen en niet in Hem geloven, dan zullen alsnog zelf de straf op hun daden moet dragen.
Deze vrouw begreep goed wat we bedoelden maar kon er nog niet echt weg mee.
Later in het gesprek kwam ze er op terug , en vertelde dat ze het zo nog nooit had horen uitleggen.
We gaven haar een kaartje mee met de website en facebookpagina en nodigde haar uit om daar eens op te kijken, en gezegd dat reageren altijd mag. Ze was er erg blij mee.
Tijdens het gesprek vroeg ze aan ons of ze iets voor mocht doen (reiki), wij hebben vriendelijk bedankt en verteld dat dat aan ons NIET besteed was. Wel hebben we voor haar mogen bidden! We hebben o.a. gevraagd of Jezus zich aan haar zou willen openbaren, dat ze de echte waarheid gaat omarmen. Het was een hele fijne conversatie! En mijn gebed was verhoort en heb dit thuis mogen delen! God is zo geweldig goed! Prijs de Naam van Jezus!

Aan het einde van de dag, raakte ik nog in gesprek met een medium over het zwart-wit zijn.
Ze geloofde niet in duisternis en hel, omdat ze zich daarvoor heel duidelijk afsluit. Ze sluit letterlijk haar ogen voor die waarheid, en creëert haar eigen mooie wereld vol prachtige kleuren.
Het gaat te ver om hier uitgebreid verslag van te doen, maar we waren toch even aan het filosoferen hoor! Het was een fijn gesprek en heb de liefde van Jezus mogen delen.

Dit is in het kort het verslag van de eerste dag. Alle eer en dankbaarheid schrijven wij toe aan Jezus Christus onze God! Niks uit onszelf, alles uit Hem!
Ook zijn wij zo dankbaar voor de groep bidders( interkerkelijk) die deze dag vanuit de `levensbron` in Goes een hele dag biddend achter ons hebben gestaan en ons rugdekking hebben geven. Hartelijk dank daarvoor. We kunnen elkaar niet missen!
Er was appcontact na elke ontmoeting waardoor de bidders deze ontmoetingen meteen op konden vangen in gebed! Heerlijk!

Dit waren alleen nog maar de hoogte punten van de dag! Amen!

Jezus leeft! Ook op de paranormale beurs in Goes. -2

Graag deel ik nog kort de hoofdpunten van de getuigenissen van onze drie broeders die vandaag (zondag) op de beurs dienden.
De tekst die ter bemoediging gedeeld werd in de app was deze:

De siddering des mensen legt een strik; maar die op den HEERE vertrouwt, zal in een hoog vertrek gesteld worden. Spreuken 29:25 St. Vertaling.

Vrees voor mensen, spant een strik, maar wie op de Heere vertrouwt, is onaantastbaar! Spreuken 29:25 Bible.com

Vrees voor mensen, spant een strik, maar wie op de Heere vertrouwt, is onaantastbaar. Spreuken 29:25 NBG51

De broeders deelden: Goedemiddag, we hebben voor een paar mensen mogen bidden.
Voor een man met tinteling in zijn handen, wat na gebed enigszins verlichting gaf.

Ook een vrouw die niet weet wat ze kan doen voor mensen in haar omgeving die vast zitten aan verslavingen. We hebben met haar gebeden dat ze deze mensen bij Jezus kan brengen. En ons tel.nr. gegeven.

Ook voor een vrouw mogen bidden I.V.M. 2 huidaandoeningen.

Nog niet echt een duidelijke genezing gezien, maar wel heel fijn om voor en met mensen te mogen bidden!

Ook hebben we gesproken en gebeden met een man die speciaal uit Den Helder naar ons toe gekomen is om gebed. O.a. voor zijn darmen en stress, en zijn relatie. We mochten uitgebreid luisteren, speken en bidden met deze man. Deze man heeft zijn leven aan Jezus gegeven!
Met een boekje, een gedeelte uit de Bijbel en het adres van het gebedshuis in Den Helder is hij weer vertrokken.

Al met al weer een zeer gezegende dag, waarin we mensen bij Jezus mochten brengen!
We geloven dat de mensen die ons `moesten` spreken ook hebben mogen spreken!

Jullie als bidders heel hartelijk bedankt voor jullie gebeden!
Zonder gebed zijn wij stuurloos! BIDDEN HELPT!

De enige waarheid = Jezus heeft jou vrijgemaakt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *