Tatoeage tot eer van God!?-2

Nee niet de meningen van christenen maar Gods waarheid moet gehoord worden!

De oplettende lezer, en de lezer met kennis van Gods Woord hebben in de vorige post kunnen opmerken waarom het zo op mijn hart ligt om de waarheid omtrent tatoeages boven tafel te krijgen.
Het gaat mij om dit feit dat het Woord van God recht gesneden word! Dat Gods waarheid over het onderwerp tatoeages gehoord word! Heb jij de twee redenen gelezen?

WE GAAN OPZOEK NAAR WAT RELIGIE EN TATOEAGES GEMEEN HEBBEN.
Eerst even een paar weetjes op een rij.
Het National Geographic News verklaarde dat 15% van alle Amerikanen getatoeëerd zijn. De Alliance of Professional Tattooists (APT) schat dat meer dan 39 miljoen Amerikanen een tatoeage hebben. Details Magazine publiceerde een poll waarin stond dat 22% van de 18-25-jarigen minstens één tatoeage hebben. Het is ook geschat dat 60% van de getatoeëerde vrouwen zijn.
En nog veel meer wachten in de rij. . .
Zelfs de speelgoedwereld heeft zijn eigen Tattooles-pop. En het gerucht gaat lieve kleine Barbie is onlangs gezien pronkend met een “coole” tatoeage. Niet te worden overtroffen door de tatoeage ijverige volwassenen, heeft de jongere generatie toegetreden tot de tatoeage partij. Een Texas Tech University School of Nursing studie bestaande uit meer dan 2.100 *adolescenten uit acht staten onthullen dat 1 op de 10 adolescenten was getatoeëerd en meer dan de helft was van plan om getatoeëerd te worden. Een andere studie schat dat 25% van alle 15 tot 25-jarigen getatoeëerd zijn. Trouwens, de gemiddelde leeftijd om getatoeëerd te worden is 16 jaar oud. Terwijl sommigen hun eerste tatoeage krijgen als ze acht jaar oud zijn!
* Adolescentie is de overgang in de ontwikkeling tussen de jeugd en volledige volwassenheid, hetgeen een periode representeert waarin een persoon biologisch, maar niet emotioneel volgroeid is.

Volgens US News en World Report , (3 november 1997) is tatoeage de op zes na snelst groeiende detailhandel van het land. En elke dag groeit het tegen het verbazingwekkende tempo van meer dan één nieuwe tattoo-studio!
EN LEES DIT!. . . **Lycos, die elke week de top 50 van zoekwoorden rangschikt, vond “tatoeages” en was het vierde meest gezochte woord van het jaar 2001! In de week van 15 oktober 2002 (toen dit werd geschreven) was “tatoeages” nummer zes. En onder de zeer gewaardeerde Lycos 50 Elite, de 50 meest populaire onderwerpen in de geschiedenis van de Lycos – “tatoeages” werd een solide nummer zeven gegeven. (zoekresultaten op Lycos).
LET OP! Opmerking: “Jezus” of “Christus” stond niet eens in de Lycos Top 100, “de Bijbel” stond op nummer 18!
**Lycos is een zoekmachine. Net als bij ons het welbekende Google.

Met andere woorden. . . DE WERELD IS `TATTOO GEK` GEWORDEN!

Maar nu hebben we het over `de wereld` gehad, de resultaten van een zoekmachine die over de hele wereld zoekt. Die geen onderscheid kan maken tussen “christelijke” en onchristelijke Tattoos.

HELAAS!…Zelfs onder veel christenen wordt de eenmaal verboden tatoeage verwelkomd met open armen (en benen, en halzen en ruggen, enz). Niet verwonderlijk dat de belangrijkste dader van de christelijke tatoeage de ***christelijke rockmuziekgemeenschap is. En snel volgend op hun christelijke rockidolen, worden duizenden christelijke jonge mensen “gemarkeerd voor Jezus” met de tatoeage. Een van de snelst groeiende trends in de tattoo-industrie zijn de christelijke tattoo-winkels!
***christelijke rockmuziekgemeenschap. Lees meer en luister over de satanische invloed in de christelijk muziekwereld, door God te “aanbidden” op wereldse muziek. Lees en luister erover op mijn website door het aanklikken van onderstaande link.

Muziek, laat je NIET misleiden!

ENKELE VOORBEELDEN VAN “CHRISTELIJKE” TATTOOS.
1- Gewoon iets in het Hebreeuws. Geen idee wat er staat. Het staat in ieder geval interessant.
2- Een Bijbeltekst.

3- het monogram van Christus, samengesteld uit de Griekse letters X en P, die de eerste letters van Christus vormen. Daaromheen staan de Griekse symbolen voor Alfa en Omega, een uitdrukking uit het christendom die Gods almacht symboliseert.

4- Het ichtusvisje

5- Een kruis

6- WWJD armbandje

7- Een hoofd van Jezus. Puur fictie natuurlijk! Niemand weet hoe Hij er heeft uitgezien, en plaatjes van Jezus zijn uiterlijk zijn nooit gevonden!

Ook in deze post zitten aanwijzingen voor de oplettende lezer en de Bijbelkenner, die er op wijzen dat er een roep is vanuit Gods Woord tot bekering!
Heb jij ze gelezen?

BEZINT VOOR DAT JE INKT!

De enige waarheid = Jezus heeft jou vrijgemaakt!

Bronnen: Gods Woord, Ferry watkins van Dial- Truth- Ministries en EOBeam.
Lees snel verder in het derde deel, klik op de link hieronder.

Tatoeage tot eer van God!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *