Tatoeage tot eer van God!?

HET WOORD VAN GOD EN TATOEAGES. (-7-)
Nee niet de meningen van christenen maar Gods waarheid moet gehoord worden!

Excuses! (weer een wat langere post)
Dat de Posten wat langer zijn is bewust. Dit om te voorkomen dat we eindeloos met dit onderwerp bezig zijn. ik hoop op jullie begrip!

Mijn vriend, vriendin ben je niet blij dat Jezus Christus GEEN rebel was. Dat hij GEHOORZAAM was aan de wil van zijn Vader. Als Jezus Christus ongehoorzaam geweest was, één seconde, één gedachte, één zonde, zou er geen hoop zijn. Ben je niet blij dat Jezus Christus zo veel van je houd dat hij voor jou stierf op Golgotha?
Heb je ooit de Heer Jezus Christus als je persoonlijke Redder ontvangen? Door in Hem te geloven dat Hij jouw ongehoorzaamheid gedragen heeft en straf op jouw ongehoorzaamheid ontvangen heeft?
Door dat met je hart te geloven en met je mond te belijden is Jezus Christus jouw Redder!
Jesaja 53:3 t/m 6 en Romeinen 10:9 en 11

HET GEHEIM VAN EEN ALLEDAAGSE KLEINE TATTOO
Die kleine “onschuldige” tatoeage heeft misschien een klein geheim dat zich van binnen verschuilt.

Een zeer klein maar DODELIJK geheim…
Onder die onschadelijke tatoeage is er een zeer ernstig risico op het krijgen van een dodelijke door bloed overgebrachte ziekte zoals AIDS, hepatitis B, hepatitis C, tetanus, syfilis, tuberculose en andere in bloed geboren ziekten.
FEIT:
Michael Machetti, een getatoeëerde biker in Californië die op zoek is naar een zeer vulgaire nek-tattoo die opnieuw getatoeëerd is – bedekt met het nummer “666” heeft juridische stappen ondernomen tegen Bull’s Eye Tattoo Studio om hem te hebben geïnfecteerd met een “vleesetend virus” tijdens de tatoeageprocedure. Machetti beweert dat de tatoeëerder onhygiënische apparatuur gebruikte die hem met het virus infecteerde. Machetti heeft verschillende serieuze medische ingrepen in zijn nek en beide armen nodig om grote delen van de gegane huid te verwijderen. Volgens Ron Bakal, de advocaat van Machetti, zijn de medische rekeningen van zijn cliënt momenteel meer dan $ 580.000.
(Case RIC391550, Michael Machetti v. Bull’s Eye Tattoo Studio, Sam Enriquez , Superior Court of California, County of Riverside, bestandsdatum 11 april 2003)

Een verontrustende onderzoekstudie, onlangs gepubliceerd door Dr. Bob Haley en Dr. Paul Fischer aan de University of Texas Southwestern Medical School in Dallas onthulde dat de “onschuldige” commerciële tatoeage de nummer één distributeur van hepatitis C kan zijn . De studie werd gepubliceerd in het tijdschrift Medicine (Haley RW, Fischer RP, commerciële tatoeage als een potentiële bron van hepatitis C-infectie, Medicine, maart 2000; 80: 134-151). Dr. Haley, een specialist in preventieve geneeskunde en een voormalig infectieziektebestrijder van het Center for Disease Control (CDC), heeft uitzonderlijk veel kennis om het onderzoek voor te bereiden.

Dr. Haley concludeert: “We ontdekten dat commercieel verworven tatoeages verantwoordelijk waren voor meer dan twee keer zoveel hepatitis C-infecties als gebruik van injectiegeneesmiddelen, wat betekent dat het mogelijk de grootste bijdrage aan de landelijke epidemie van deze vorm van hepatitis heeft geleverd.”

ONGELOVELIJK! Volgens het onderzoek van Dr. Haley ben je twee keer zo vaak besmet met hepatitis C als je een tatoeage uit een tatoeage-winkel haalt dan dat je dope injecteerd! Met meer dan 20 miljoen Amerikanen die een tatoeage dragen – en met grote sprongen groeit – staren we waarschijnlijk door de loop van een gigantische dodelijke epidemie!

De studie toonde ook aan dat mensen die getatoeëerd worden in een commerciële tattoo- salon negen keer meer kans hadden om hepatitis C te krijgen! Dat is negen keer meer kans om te worden geïnfecteerd door een dodelijke ziekte. En Dr. Haley verwijst niet naar “achtertuin-gevangenis-tatoeages” maar een tatoeage van een “gezuiverde” commerciële tattoo-winkel.

Wist je dat de dodelijke ziekte hepatitis C meer dan 10.000 mensen per jaar doodt? En geschat. . . Momenteel zijn 4 miljoen Amerikanen chronisch besmet met hepatitis C en die aantallen stijgen. . . En volgens Dr. Haley is de nummer één – de dodelijke tatoeage. . . Met dank aan je vriendelijke commerciële tattoo-salon.

Dan de gedocumenteerde zaak van een 22-jarige medewerker van de supermarkt die zijn tatoeage van $ 45 heeft ontvangen. En vier weken later – had een levertransplantatie nodig! (Mryna L. Armstrong en Lynne Kelly, Tattooing, Body Piercing en Branding Are on the Rise , The Journal of School Nursing, Feb. 2001, Vol 17 No. 1, p.15)

Als je bedenkt dat hepatitis B kan worden overgedragen met slechts 0,00004 ml bloed en langer dan twee maanden kan leven op bloedbesmette oppervlakken, zoals naalden, tattoomachines, tafels, enz. Is het risico op hepatitis inderdaad zeer reëel.

BELANGRIJK: het wordt sterk aanbevolen voor mensen met tatoeages om een hepatitiscontrole te krijgen. Enzovoorts. . . Hepatitis kan jarenlang onopgemerkt blijven terwijl het ernstige schade aanricht. Hoe sneller hepatitis wordt vastgesteld, hoe beter de overlevingskansen. Als je een tatoeage hebt – laat je dan controleren!

WebMD waarschuwt voor de “Russian Roulette” tatoeageprocedure – elke stick van de tatoeage-naald opent je voor het oplopen van een dodelijke ziekte:

“Hepatitis C wordt verspreid door geïnfecteerd bloed en geïnfecteerde naalden, wat het verband is van het virus met tatoeages. Tatoeages brengen veel naalden met zich mee die veel ontstekingen in de huid veroorzaken. Elke ontsteking draagt potentieel voor contaminatie – en niet alleen met hepatitis, maar ook HIV.”
( Pamela Anderson zegt dat ze hepatitis C heeft , WebMD Medical News, 21 maart 2002, content.health.msn.com/content/article/1678.50634)

EN JIJ WIL NOG STEETS EEN TATOEAGE?!
Vraag actrice Pamela Anderson naar de onschadelijke tatoeage. Pamela kreeg de dodelijke hepatitis C van een eenvoudige, kleine “TOMMY” -tatoeëring.

Het feit dat tatoeages dodelijke ziekten verspreiden, is niets nieuws. Het is al jaren bekend en gedocumenteerd!

WAAROM ZIJN TATOEAGES ZO KWETSBAAR VOOR DODELIJKE ZIEKTES?
Eenvoudig. Omdat de tatoeëerder duizenden kleine ziekte dragende wonden doorprikt met zeer weinig of geen ernstige gezondheidsvoorschriften.

“Waar tatoeëren legaal is, is er weinig of geen overheidsregulering van tatoeëerders. … Aangezien er echter weinig regels zijn voor tatoeëerders, is het belangrijk om te beseffen dat er, zoals op elk gebied, gewetenloze of incompetente beoefenaars kunnen zijn. Tatoeëren opent je lichaam tegen mogelijke infecties, ziektes en littekens . ”
(Laura Reybold, alles wat jemoet weten over de gevaren van tatoeage en piercings , blz. 18)
Op hun website, de wereldberoemde, klinkt Mayo Clinic een waarschuwing over de gevaren van de commerciële tattoo shop en het ontbreken van serieuze gezondheidsvoorschriften:

“Houd er rekening mee dat tattoo verkopers en piercingsites niet aan dezelfde steriliteitsnormen voldoen als artsenpraktijken en ziekenhuizen. Weinig staten hebben hygiënische voorschriften om veilige tattoo-praktijken in commerciële tattoo-salons te garanderen, en nog minder normen voor monitoren en handhaven.”
(Body piercing en tatoeages: meer dan de huid diep , Mayo Clinic, www.mayoclinic.com)
WebMD erkent ook het ontbreken van steriele voorschriften die ontbreken in de meeste tattoo shops:

“In het algemeen zijn tatoeëerders en winkels niet verplicht – door de staat of lokale overheden – om dezelfde steriele werkwijzen te volgen als andere operaties waarbij naalden worden gebruikt, zoals ziekenhuizen en artsenpraktijken.”
Dennis Dwyer, directeur van tattoo-industrie vrijwillige self-monitoring organisatie Alliance for Professional Tattoo Artists (APT), geeft meteen toe: “Veel mensen proberen hun best te doen om veilig te tatoeëren, maar deze industrie heeft veel non-conformisten ”

Tattoo-industrie-expert professor Myrna Alexander van Texas Tech University, die al 10 jaar onderzoek doet naar de tattoo-industrie, waarschuwt: “Er zijn een aantal zeer gerenommeerde tattoo-artiesten die er werken, en hun studio’s zijn net zo schoon als medische klinieken. een goede baan omdat ze geloven dat wat ze doen kunst is. Het probleem is dat er veel zijn die dat niet doen . ”
(Pamela Anderson zegt dat ze hepatitis C heeft , WebMD Medical News, 21 maart 2002, content.health.msn.com/content/article/1678.50634)

De meeste tattoo-winkels adviseren je niet en zullen je niet adviseren over het reële potentieel voor ernstige gezondheidsgevaren. Ondanks de enorme hoeveelheid onderzoek die beschikbaar is (gewoon op internet zoeken), weigeren veel tatoeëerders nog steeds de zeer ernstige gevaren voor de gezondheid te erkennen die de tatoeage met zich meebrengt.

ANDERE GEVAREN!
Naast de mogelijkheid om u te doden met dodelijke ziekten zoals AIDS en hepatitis, biedt de “onschadelijke” tatoeage een scala aan andere kwalen.

Tatoeages kunnen chronische huidaandoeningen veroorzaken, zoals sarcoïd, keloid littekens, allergische dermatitis, fotosensitiviteitsreacties, psoriasis en goedaardige of kwaadaardige tumoren. (www.saintmarys.edu/~health/dyk0010.html) Veel mensen ervaren een infectie en allergische reactie op de tattoo-inkt.

Ook bevatten de pigmenten in tattoo-inkt kleine metaalvezels zoals ijzeroxide. Deze metaalvezels kunnen intense brandende pijn veroorzaken tijdens een MRI-procedure. Sommige medische instellingen weigeren MRI’s uit te voeren bij mensen met tatoeages. De MRI is een belangrijke medische procedure en dit risico moet niet lichtvaardig worden genomen. (www.ezpermanentmakeup.com/IronOxideLetters.htm)

DENK NA VOOR DAT JE TATTOO NEEMT!
Een tatoeëermachine kan de huid 3.000 keer per minuut doorboren. En elk van die duizenden lekke banden creëert een gat van 1/64 tot 1/16 van een inch in de lederhuid dat letterlijk infecties en ziekten uitnodigt. Elke punctie van de tatoeage-naald opent de reële mogelijkheid van AIDS, hepatitis B, hepatitis C, tetanus, tuberculose en elke andere door bloed overgedragen ziekte. Met een gemiddelde tatoeage van ongeveer 60 minuten die overeenkomt met 180.000 kleine “Russian Roulette” -prikwonden die een mogelijk pad naar een zeer dodelijke infectieziekte vormen.

DUS, PAS OP!
Jouw tatoeage zou meer dan onschuldige inkt in je blootgestelde vlees kunnen hebben gestopt!

Bronnen: de Bijbel en Ferry watkins van Dial- Truth- Ministries.

Stel jij, jouw tempel van God (je lichaam) bloot aan deze dodelijke gevaren?
Ga jij zo om met jouw lichaam? Jouw lichaam is van God! En God is leven!
Waar God leven geeft, nodig jij de dood uit? `

BEZINT VOORDAT JE INKT!

De enige waarheid is Jezus heeft jouw vrijgemaakt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *