Aan welke kant sta jij?

vandaag, zijn er vele christenen die proberen zich te verbergen voor de oplopende calamiteiten. Zogenaamde profeten vertellen mensen om hun veilige havens in te komen. Christen Joden worden gewaarschuwd om terug naar Israël te komen om de verwachte financiële ineenstorting van Amerika te ontsnappen.

Ik weet waar ik wil zijn als de dingen uit elkaar vallen. Wanneer de financiële markt crasht, ik wil terug naar Wall Street, waar ik was tijdens de crash op 19 oktober 1987. Ik wil er zijn als een moderne Henoch, wandelen en praten met God, zonder angst – een vreedzame, onverschrokken getuige, Jezus prediken aan een volk waarvan hun wereld is ingestort.

Jezus vertelde ons om ons niet te verbergen, Hij zei: “Gaat heen!“ Ik wil zijn waar de Heilige geest is – En je kunt er zeker van zijn, dat hij zal zijn op de frontlinie van de strijd, roepende de onrustige en angstige tot Zichzelf.

Henoch zag dat zijn eigen samenleving boos was, en toen hij naar beneden keek naar de laatste dagen, het enige wat hij kon zeggen was: “goddeloos!” Henoch, de zevende van Adam, had ook geprofeteerd, zeggende: “Ziet, de Heere is gekomen met zijn vele duizenden heiligen, om gericht te houden tegen allen, en te straffen alle goddelozen onder hen, vanwege al hun goddeloze werken, die zij goddelooslijk gedaan hebben, en vanwege al de harde woorden, die de goddeloze zondaars tegen hem gesproken hebben ”
(Judas 14-15).

Ben jij aan het wandelen met de Heer? Dan moet je de wereld zien zoals Henoch zag: goddeloos en vol van de geest van de Antichrist. Hoe kan jij een deel zijn van wat goddeloos is? Hoe kan je dat associëren met Hem die komt om te oordelen? Hij komt met tienduizenden van Zijn heiligen om een zondige, verloren wereld te oordelen. Aan welke kant sta jij?

David Wilkerson
28 december 2016

Posted by David Wilkerson on Mittwoch, 28. Dezember 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *