Compleet in Hem!


Mattheüs 25:31 t/m 46.

Er zullen twee groepen zijn in het laatste oordeel: schapen en bokken. Deze groepen staan afzonderlijk voor de Heer op die dag, de groep schapen aan de rechterkant en de groep bokken aan de linkerkant: Heiligen en zondaars. En op die dag worden alleen de slechte daden blootgesteld, die van de zondaars.
De Bijbel zegt dat alle slechte daden van de goddelozen in het licht worden gebracht en ten toon gesteld. Elke slechte gedachte, elke geheime verlangen, elke lust, elke walgelijke verbeelding, elke ontkenning van Christus, elke vloek woord – alles wordt afgekondigd en beoordeeld.

Aan de andere kant, van de rechtvaardigen zullen er geen slecht daden worden vermeld op die dag. In plaats daarvan worden alle goede dingen over hun leven in het licht gebracht: elke heilige gedachte, elke liefdadigheidsdaad, elke opofferende werk. Hij zal al het goede ten toon spreiden! En dat zal een glorieuze moment zijn!

Het is een feit, we staan voor onze Heer bij de opstanding en zullen we compleet zijn in Hem. Dit betekent dat alles wat we ooit hebben gedaan, met inbegrip van alle zonde die wij ooit hebben begaan, zal bedekt zijn onder Zijn bloed en zullen wij er nooit meer iets over horen! Er is geen veroordeling tot de heiligen-helemaal niets. Jezus zegt ons: Voorwaar, voorwaar zeg Ik u: Die Mijn woord hoort, en gelooft Hem, Die Mij gezonden heeft, die heeft het eeuwige leven, en komt niet in de verdoemenis / veroordeling, maar is uit den dood overgegaan in het leven. (Johannes 5:24 ). Het Griekse woord voor veroordeling is hier `arrest` Jezus zegt, in essentie, als je in Mij gelooft, wordt je niet gearresteerd. In plaats daarvan, zal je overgaan van de dood in het leven!

David wilkerson
21 juli 2016

COMPLETE IN HIMDavid WilkersonJuly 21, 2016There will be two groups at the Judgment: sheep and goats. These groups…

Posted by David Wilkerson on Donnerstag, 21. Juli 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *