Real Talk! Je uitspreken zonder jezelf in te houden

Agenda 2030

Real Talk #1 – Dit zal eindigen in de opname van de kerk voor degenen die gered zijn, en de 7-jarige verdrukking voor degenen die dat niet zijn.
Real Talk #2 – Dit is, is altijd een door de mens gemaakt biowapen geweest en zal dat ook blijven dat is ontwikkeld als chemische oorlogsvoering.
Real Talk #3 – Dit is een satanische agenda achter een wereldwijde genocide onder de vlag van bevolkingscontrole/controle van de bevolking.
Real Talk #4 – Dit zogenaamde vaccin is niet gemaakt voor wat we kennen als covid, Covid is gemaakt voor dit zogenaamde vaccin.
Real Talk #5 – Dit zogenaamde vaccin veroorzaakt de dood van ontelbare tienduizenden mensen en het verwondt talloze anderen.
Real Talk #6 – Deze demonische misleiding om de hele bevolking te “vaccin” zal uiteindelijk de hele wereld verbinden met een digitaal systeem.
Real Talk #7 – Dit systeem zal worden verbonden met een biometrische ID met behulp van Blockchain-technologie, als verificatie van vaccinatie.
Real Talk #8 – Deze verificatie van vaccinatie in combinatie met iemands naleving bepaalt hun sociale kredietscore om te kopen en verkopen.
Real Talk #9 – Dit sociale kredietscoresysteem bepaalt waartoe u toegang hebt, met name een levering van goederen en diensten.
Real Talk #10 – Deze vraag naar basisgoederen en -diensten zal komen via een verstoorde toeleveringsketen, wat nu gebeurt.
Real Talk #11 – Deze verstoorde toeleveringsketen is opzettelijk om de gecontroleerde sloop van de wereldeconomie compleet te maken.
Real Talk #12 – Deze voltooide gecontroleerde sloop van de wereldeconomie zal de vierde industriële revolutie van het WEF teweegbrengen.
Real Talk #13 – Deze vierde industriële revolutie, ook wel “The Great Reset” genoemd, betekent dat niemand iets zal bezitten en gelukkig zal zijn.
Real Talk #14 – Deze “grote reset” is een “grote waanvoorstelling”, die uiteindelijk zal plaatsvinden wanneer deze wordt vervuld in de “grote verdrukking”.
Real Talk #15 – Deze Grote Verdrukking zal een tijd zijn van onuitsprekelijke horror zoals voorspeld in het boek Openbaring hoofdstukken 6-19.
Real Talk #16 – Deze onuitsprekelijke horror omvat de onthoofding van degenen die het merkteken, het beeld en de aanbidding van het beest weigeren.
Real Talk #17 – Dit “nog toekomstige” merkteken van het beest, het beeld van het beest en de aanbidding van het beest zal degenen die dat doen voor de eeuwigheid verdoemen.
Real Talk #18 – Dit merkteken, beeld en aanbidding is nu technologisch aanwezig en klaar om te worden uitgevoerd via “Agenda 2030”.
Real Talk #19 – Dit doel van Agenda 2030 is om de wereld te transformeren met “verminderde ongelijkheid” en “duurzame steden en gemeenschappen”.
Real Talk #20 – Deze dappere nieuwe getransformeerde wereld zal over 7 jaar eindigen, op welk moment de wereld de wederkomst van Christus.

Bron: JD Farag.
Link naar studie:Real Talk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *