Wat is er mis met kerstmis?

Paasfeest, Sinterklaasfeest en Kerstfeest, zijn feesten van onze tegenstander! Het is het altaar van Baäl!
En God wil NIET dat jij God aanbid op het altaar van Baäl!
Dat wilde Hij in het Oude Testament niet, dat wil Hij nog steeds niet!
God is van eeuwigheid Dezelfde!
Wij willen veranderen, wij willen het vlees strelen, wij willen een eigenwillige Godsdienst!
Maar God eist heiligheid! God eist gehoorzaamheid!
Neem je kruis op en volg…Jezus!

HET GAAT ER NIET OM WAT JIJ ER ALLEMAAL VAN VINDT, HET GAAT ER OM WAT GOD ER VAN VIND!

Nee, geen snoepjes evangelie, of zoete lieve woordjes.
Maar een keiharde Bijbelse onderbouwing over het feit dat we God niet kunnen aanbidden middels heidense feesten!

Jarenlange christelijk traditie wordt hier aan stukken geslagen!
En ik weet voor mezelf dat ik hierover NIET mag zwijgen!
Als het om de Waarheid gaat van mijn God en Koning, dan steek ik mijn hoofd boven het maaiveld!
Loop ik tegen de religieuze stroom in en strijk ik christelijke meelopers tegen de haren in. Dan loop ik door de christelijke porseleinkast, en gooi ik soms de knuppel in het religieuze kippenhok!
Religie brengt je niet aan het hart van de Vader, alleen Jezus Christus is Die Weg Die Waarheid en Dat Leven!

Heel Nederland viert kerstfeest, iedere Nederlander op zijn eigen manier. Religieus Nederland viert de geboorte van Jezus. Maar het ontbreekt dit stukje religieus Nederland aan kennis van de wil van Jezus! Jezus walgt er van als Hij gediend wordt op het altaar van de afgoden! Ook vandaag geldt: Mijn volk vergaat door gebrek aan kennis!

Mijn volk is uitgeroeid, omdat het zonder kennis is; dewijl jij de kennis verworpen hebt, heb Ik u ook verworpen, dat jij Mij het priesterambt niet zult bedienen; dewijl jij de wet van je God vergeten hebt, zal Ik ook jouw kinderen vergeten.
(geestelijke) Hoererij, en wijn, en most neemt het hart weg.
Op de hoogten der bergen offeren zij, en op de heuvelen roken zij, onder een eik, en populier, en iepenboom, omdat die schaduw goed is; daarom hoereren uw dochters, en uw bruiden bedrijven overspel.
Hosea 4:6, 11 en 13.

Zeg nu niet dat je het nooit geweten hebt!
Vandaag word er aan je geschud! Het is een wake-up call! Sta op uit je slaap en laat Christus over je lichten!

Laat je niet verontreinigen met de wellusten van het heidense kerstfeest! Het is een feest uit de hel! En vele, vele mensen die zich voor christen uitgeven, laten zich meeslepen en vieren dit feest mee! Alleen dan met de vrome smoes dat ze de geboorte van Jezus vieren!

Waar leert Gods Woord jou of mij dat we de geboorte van de Heere Jezus moeten / mogen vieren? Is het een feest door God zelf ingesteld? Ja of nee?!

Weet je wat Gods Woord jouw en mij wel leert?
GEDENK DE DOOD VAN DE HEER TOTDAT HIJ KOMT!
1 Korinthe 11: 26-34

In de onderstaande video word jou haarfijn uitgelegd waarom kerstfeest een feest uit de hel is, en waarom Jezus niet wil dat wij dat vieren! Hij is een heilig God en wil gediend worden op Zijn manier!!

Het gaat er niet om hoe jij je voelt, het gaat erom hoe Hij gediend wil worden!

OOK ZEER DE MOEITE WAARD OM TE LEZEN:
De twee Babylons

De enige waarheid = Jezus heeft jou vrijgemaakt!

2 reacties op Wat is er mis met kerstmis?

  1. Frans J.M Hendriks schreef:

    De twee babylons – A. Hislop – Index In 1853 schreef Rev. A. Hislop een brochure getiteld The Two Babylons. De volledige titel was “The Two Babylons”, het bewijs dat de pauselijke religie, de aanbidding van Nimrod en zijn vrouw. “Deze brochure werd in 1858 uitgebreid en in boekvorm uitgegeven.” In dit boek, “The Two Babylons” laat A. Hislop duidelijk zien dat de verering van de paus en Maria in werkelijkheid de verering van Nimrod en zijn vrouw Semiramis is. Tot in het kleinste detail maakt A. Hislop hoe de katholieke partijen, doctrines, rangordes, riten en ceremoniën allemaal uit Babylon en de Babylonische religie komen, de christelijke kerk is binnengeslopen. Of de stad Babylon van Openbaring. 17 is echt Rome, valt nog te bezien. Wat dit boek zo interessant maakt, is dat de heidense oorsprong van A.Hislop de aanbidding van moeder en kind laat zien, Kerstmis, Pasen, de mis, extreme zalving, vagevuur, de rozenkrans, aanbidding van het Heilig Hart, kaarsen, het kruisteken, priesters, monniken, nonnen, etc. Gratis digitale download op: https://archive.org/details/theTwoBabylons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *